Ladders kopen doe je bij de maker van houten ladders. Van Eldik Ladders uit Ochten maakt houten ladders op ambachtelijke manier. Daarnaast verkopen ze iedere soort ladder die jij nodig hebt voor jouw klus. Om te bepalen welke het meest geschikt is voor je klus helpen we je graag op weg.

Aluminium of hout

Het materiaal van de ladder die je gaat kopen bestaat uit hout of aluminium. Concreet is hout wat robuuster en aluminium wat lichter. Dat betekent dat een houten ladder langer meegaat dan een aluminium. De lichte variant verplaats je echter weer wat makkelijker. Voor beide ladders geldt dat onderhoud staat voor behoud. Maak je ladder dus netjes schoon voor je hem gaat opbergen.

De lengte van de ladder

Uiteraard is de lengte van je nieuwe ladder belangrijk. Voordat je ladders gaat kopen moet je bepalen waar je deze het meest voor gaat gebruiken. Daarnaast bepaal je het hoogste punt waar je bij moet kunnen komen. Let wel op dat je de ladder die je hebt gekocht ook moet kunnen opbergen. Dus zorg ervoor dat je de ruimte hebt om de ladder weg te kunnen leggen.

Enkele ladder of uitschuifbare ladder

Voordat je een ladder koopt moet je dus ook bepalen waar je hem opbergt. Heb je weinig ruimte maar wel een lange ladder nodig? Kijk dan naar de uitschuifbare ladders. Dit zijn praktische ladders doordat je profiteert van de lengte wanneer ze zijn uitgeschoven. Ingeschoven nemen ze echter weinig ruimte in beslag in je schuur of garage. 


Speciale ladders

Naast de standaard ladders zijn er speciale ladders te koop. Denk bijvoorbeeld aan de fruitladder of plukladder. Speciaal bedoeld om fruit te plukken. Deze ladders zet je namelijk makkelijk vrij naast een boom. Of kijk naar de bouwladders. Deze ladders zijn wat kleiner maar daardoor niet minder praktisch in gebruik. Deze ladders worden ook gekocht voor de sier.

Ladders kopen bij Van Eldik Ladders

Hopelijk hebben we je op weg geholpen bij het kopen van ladders. Bij Van Eldik Ladders hebben we alle ladders vaak op voorraad in ons magazijn. Dat zorgt ervoor dat jij snel aan de slag kunt met je klus. Heb je vragen over het gebruik van de ladder? Of twijfel je welke ladder het meest geschikt is voor jou situatie? Bel dan met onze medewerkers. We helpen je graag!