Je bent op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar welke moet je kiezen in het immense aanbod? Raamdecoratie is te vinden in veel varianten. Zo is er het verticale gordijn. Wat je met goed recht een klassieker kunt noemen in het clubje van raamdecoratie, maar ook horizontale jaloezieën in diverse soorten materiaal, zoals aluminium of pvc. Ook de geliefde verticale lamellen die makkelijk hanteerbaar zijn doen het in deze tijd nog steeds goed qua populariteit. Laten we ons daar eens verder in verdiepen.

De betekenis en oorsprong van lamellen

Het woord lamel betekent vrij vertaald, dunne lange plaat ook wel strook genoemd. In de geschiedenis werden lamellen op allerlei manieren gebruikt, op strijdtenues van ridders en soldaten bijvoorbeeld. Hier werden lamellen van staal op geplaatst ter bescherming. De onderkant van een paddenstoel is voorzien van lamellen, die zo worden genoemd door de structuur die ze hebben. Overkappingen in kastelen waren ook voorzien van lamellen tegen de zon. En daar begint de oorsprong van de raamdecoratie vorm te krijgen. Sinds die tijd zijn lamellen uitgegroeid tot bescherming tegen de zon en ook voor privacy redenen worden ze vaak toegepast en zijn ze tot op heden nog steeds populair. Niet vreemd dus dat ze nog overal te vinden zijn. Zowel in bouwmarkten en speciaalzaken als online bij www.ilumio.nl Als je lamellen overweegt te kopen is Ilumio een van de beste opties om te overwegen. Laten we je daar eens wat meer over vertellen.

De keuze is er reuze en de service top

Van de geschiedenis duiken we zo het tijdperk in van een digitale gemoderniseerde wereld waar alles mogelijk is en alle kan. Om dat als bedrijf bij te benen moet je sterk in je schoenen staan en die schoenen zitten bij ilumio als gegoten. Ze hebben niet alleen een enorm assortiment als het op raamdecoratie aankomt, ook de service die ze aanbieden is prima op orde. Heb je geen zin om zelf je raamdecoratie op maat te maken? Geen probleem! Er worden duidelijke instructies gegeven zodat je het foutloos zelf kunt doen in het comfort van je eigen huis. Kom je niet uit de kleur die je wilt voor je nieuwe gordijnen. Ook geen probleem! Je kunt gratis kleurstalen aanvragen en zo op je gemak bepalen welke kleur je wilt. Kom je echt niet uit? Maak dan een gratis afspraak met een adviseur op het gebied van raambekleding en bepaal samen wat het beste bij je past. Kortom een bedrijf waar je waar voor je geld krijgt. Zie het als een boterham met dubbel beleg. Het hoeft niet maar omdat het kan en lekker is doen we het toch! Zo is het ook met de service bij ilumio. Wat ons betreft succes gegarandeerd!