Een mooie tuin kan veel bijdragen aan het levensgenot. Zo veel mogelijk mensen willen dan ook een mooie tuin. Maar hoe krijg je die? Je moet namelijk niet alleen weten wat je mooi vindt qua tuininrichting en plantenkeuze, maar je moet ook nog eens de juiste persoon hebben die het ook daadwerkelijk voor je kan uitvoeren en beplanten. Verschoor Groenprojecten is dan ook de aanrader voor beide wanneer je op zoek bent naar een Hovenier Gouda.

Maatwerk

Bij Verschoor Groenprojecten is er maatwerk en persoonlijke aandacht voor iedere klant. Eerst wordt er met de klant besproken wat de wensen en verwachtingen zijn; eventueel kunnen deze nog in overleg met Verschoor Groenprojecten verder worden ingevuld of gestuurd. Daarna wordt aan de hand van verschillende opties besproken wat het plan is; hierbij worden altijd meerdere manieren voorgesteld, zodat de klant zelf kan kiezen wat hij of zij wil. Zo is er voor ieder budget een mogelijkheid. Tot slot wordt ook altijd de factuur van te voren opgesteld, zodat je nooit voor een onaangename verrassing komt te staan.

Allerlei services

Een andere reden dat Verschoor Groenprojecten hét adres is met betrekking tot Hovenier Gouda, is omdat ze zoveel verschillende services bieden: tuinontwerp, tuinaanleg, renovatie en tuinonderhoud. Daarnaast kan het zowel gaan over een particuliere tuin als om een zakelijke tuin voor een kantoor of organisatie. Bovendien opereert Verschoor Groenprojecten niet alleen in Gouda als Hovenier, maar ook in Waddinxveen, Moerkapelle, Reeuwijk en andere omliggende dorpen. Als je dus wat verder weg woont, kan je altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken; niks is vooraf uit te sluiten. Het is wel begrijpelijk dat mensen van verre vragen om Verschoor, want bij Verschoor hebben ze passie voor de zaak en gebruiken ze hun kennis en ervaring om iedere klant goed te helpen en te adviseren voor ieder budget.