Rozen zijn bij uitstek geschikt om kado te geven aan een geliefde, alleen al omdat ze symbool staan voor de liefde. Ook voor speciale gelegenheden is het bestellen van rozen natuurlijk geschikt. Er zijn zoveel verschillende soorten rozen en mogelijkheden om ze te bestellen, dat er voor elke gelegenheid wel een geschikt boeket gekocht kan worden. Rozen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, zodat er een keuze gemaakt worden voor een uniek boeket. Ook is er variatie in de soort rozen dat besteld kan worden, zodat een klein boeketje roosjes besteld kan worden maar ook een boeket met lange rozen. Wist je dat dit type snijbloemen ook beschikbaar zijn als kunstbloemen? Dit zijn stoffen / neppe bloemen die haast niet van echt te onderscheiden zijn.

Rozen bij de bloemist bestellen

De bloemist kan naar wens een boeket samenstellen, waarbij de consument de gewenste kleur, soort of lengte van de rozen aan kan geven. Als er een groot boeket gekocht wordt is het aan te raden deze tijdig bij de bloemist te bestellen, want als er bijvoorbeeld meer dan 30 lange rozen in een boeket samengesteld moeten worden is de kans groot dat niet elke bloemist deze op voorraad heeft. Bij het bestellen van rozen kan er opdracht gegeven worden de rozen te laten bezorgen op een specifiek adres. De rozen kunnen natuurlijk ook persoonlijk overhandigd worden. Bij het bestellen van de rozen kan er ook de keuze gemaakt worden om een persoonlijke boodschap op een kaartje te schrijven. De meeste bloemisten hebben voor verschillende gelegenheden kaartjes beschikbaar.

Rozen online bestellen

Het online bestellen van rozen werkt snel, simpel en biedt veel mogelijkheden met betrekking tot de keuze uit het aanbod van rozen en boeketten rozen. Een bijzondere manier van rozen online bestellen is via de website stuurbloemen.nl. Deze rozen worden in samenwerking met PostNL verzonden en bezorgd en worden ook wel zogenaamde brievenbusbloemen genoemd. Het is ook mogelijk om een bloemenboeket te versturen bestaande uit bijvoorbeeld rozen. De prijs van een bloemenboeket is hoger dan die van de zogenaamde brievenbusbloemen. Er zijn talloze andere websites waarop een keuze gemaakt kan worden voor een boeket. Als er voor een bepaalde tijd een bestelling wordt gedaan, kunnen de rozen vaak nog dezelfde dag bezorgd worden. De websites die werkzaam zijn op dit gebied werken veelal samen met bloemisten in de regio waar de bloemen bezorgd moeten worden. Een aantal bekende websites waar men rozen kan bestellen zijn:

Bloemen bezorgen in het buitenland?
Voor het bestellen van rozen die in het buitenland bezorgd moeten worden, is het raadzaam verschillende websites te bezoeken, aangezien het niet mogelijk is via elke website rozen voor bezorging in het buitenland te bestellen.